Dé specialist in contactlenzen

Innovatie

Bij De Oogkamer komt u niet alleen voor een geweldige bril of zonnebril, maar ook voor een vakkundige aanpassing van contactlenzen of voor een Optometrisch onderzoek. Wij werken niet met standaard confectiemaat contactlenzen maar passen liever een goede, op ieders eigen oogwaarden afgestemde, contactlens aan. Hoge sterktes, of onder meer een afwijkende cilinderwaarde, moeten geen belemmering zijn om op een comfortabele manier contactlenzen te dragen.

 

 

Zachte lenzen

Als u op zoek bent naar de beste zachte contactlenzen, moet u bij De Oogkamer zijn. Wij meten zachte contactlenzen aan voor o.a. cilindrische correcties, ver- en bijziendheid en multifocaal. Er zijn verschillende types maand-, week- of daglenzen beschikbaar. Dat allemaal met het oog op uw gezondheid en comfort.

Ontdek een breed scala aan contactlenzen die speciaal zijn gemaakt voor lensdragers, die last hebben van droge ogen. Ook voor hoge cilinders, sterktes of multifocale lenzen kunt u bij De Oogkamer terecht.

Harde lenzen

Als u op zoek bent naar de beste harde contactlenzen moet u bij De Oogkamer zijn. Heeft u eenmaal gekozen voor contactlenzen dan staat u meteen de volgende keuze te wachten: gaat u voor harde lenzen of voor zachte lenzen? Kiest u voor het scherpste zicht of het hoogste comfort?

Harde contactlenzen worden volledig op maat gemaakt, waardoor u vaak scherper ziet dan bij zachte lenzen. Ook voelen harde contactlenzen tegenwoordig comfortabeler aan dan vroeger. Bij moeilijkere correcties zijn harde lenzen zeer geschikt. Op basis van uw wensen en uw kijkgedrag gaan we kijken welke lens het beste bij u past.

Maak nu een afspraak bij één van onze contactlensspecialisten, Carolien van Geijn of Silvia Hondius!