Multifocaal

De meeste brillenglazen, met name de multifocale, bestellen wij bij Essilor. Essilor is de meest innovatieve brillenglazenfabrikant van Varilux. Zij ontwikkelen constant nieuwe technieken om de glazen steeds mooier, dunner en nauwkeuriger te personaliseren. Varilux multifocale brillenglazen bieden u een scherp en helder zicht met soepele overgangen tussen de verschillende kijkgebieden. Zo geniet u van natuurlijk zicht op elke afstand en in iedere situatie. Zo hoeft u niet meer te wisselen tussen uw leesbril, computerbril en uw bril voor veraf.

Het beste en nieuwste multifocale brillenglas is Varilux X-series van Essilor, waarmee u elk detail binnen en buiten handbereik moeiteloos waarneemt. Geniet van ongekend scherp zicht en vloeiende overgangen van dichtbij tot veraf. Het glas wordt volledig gepersonaliseerd op uw specifieke kijkgedrag. Met Varilux X-series hoeft u niet langer te zoeken naar het juiste doorkijkpunt in uw glas en behoren onnodige hoofdbewegingen tot het verleden.

Multimedia

TV’s, laptops, tablets en telefoons zijn een onmisbaar deel van ons leven geworden. Uw ogen moeten zich daardoor nog vaker scherpstellen op de verschillende afstanden van uw digitale apparaten. De tekens die worden weergegeven op de beeldschermen zijn moeilijker te lezen door de grootte en de korrelige weergave. Daarnaast kunnen beeldschermen schadelijk blauwviolet licht uitstralen, waardoor het verstandig is uw ogen en netvlies preventief te beschermen.

Varilux Digitime brillenglazen zijn speciaal ontworpen voor een actieve digitale levensstijl. Het innovatieve ontwerp van de brillenglazen beantwoordt aan de nieuwe kijkbehoeftes. Zo geniet u als brildrager onbezorgd van ontspannen zicht tijdens uw digitale activiteiten.

Enkelvoudig

Helder zicht voor een moderne levensstijl. Met uw bril wilt u genieten van natuurlijk scherp zicht. Met de juiste glazen en coating bent u beschermd tegen stof, vlekken, krassen, water en hinderlijke schitteringen.

De Eyezen brillenglazen zijn gemaakt voor de visuele eisen van het moderne digitale leven en de moderne technologie van vandaag. Ze bieden een meer helder en scherper zicht over het gehele glas en levendigere kleuren en details. En wist u dat er ook rekening wordt gehouden met de unieke eigenschappen van uw ogen en montuur? Essilor personaliseert uw brillenglazen zodat u altijd geniet van optimaal zicht en ontspannen ogen.

Zonneglazen

Een goede bescherming van de ogen tegen UV-licht is mogelijk met een zonnebril voorzien van een hoge Eye-Sun Protection Factor (E-SPF). Ook heldere brillenglazen kunnen tegenwoordig bescherming bieden tegen UV-licht. Ultraviolet licht, oftewel UV-licht, wordt onder andere uitgestraald door de zon en is onzichtbaar.

Het feit dat wij UV-licht met het blote oog niet kunnen waarnemen betekent niet dat het niet schadelijk is. Zelfs wanneer we indirect blootgesteld worden aan zonlicht, bijvoorbeeld in de schaduw, is het belangrijk om onze huid èn onze ogen goed te beschermen. UV-schade kan zich door de jaren heen ophopen. Het versnelt het verouderen van de ogen. Ook verergert het de kans op staar en andere ernstige oogaandoeningen.