Het Oogkamer Nieuws

De Oogkamer bestaat 20 jaar!

Het is feest de komende maanden! De Oogkamer bestaat alweer 20 jaar! Dat willen wij natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.
Om u te bedanken als vaste klant vieren wij dit graag met u. Er ligt voor u als vaste klant een mooi cadeau klaar in de winkel en elke maand organiseren wij een leuk evenement onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes!

Wilt u deze dagen langskomen? Bel even voor een afspraak dan kunnen we de drukte verspreiden en kunnen wij rekening houden met gepaste afstanden en maatregelen.

Tot gauw!

Personaliseer uw brillenglazen

Een brilvoorschrift is slechts het begin. Uw Varilux X-series brillenglazen worden op basis van zeven unieke metingen gepersonaliseerd. Er wordt gekeken naar uw leesgedrag, de fysiologische vorm van uw oog en naar uw montuur.

Dit wordt mogelijk gemaakt door het unieke meetproces ontwikkeld door Essilor. Deze personalisatie zorgt ervoor dat uw Varilux X-series multifocale brillenglazen uniek zijn en u de allerbeste kijkervaring geven.

Varilux X-series: volledig aangepast aan uw ogen!

Met Varilux X-series hoeft u niet meer te zoeken naar het juiste doorkijkpunt in uw brillenglas. Bijvoorbeeld tijdens het lezen of computeren. Dankzij de X-Tend technologie ervaart u meer kijkvolume binnen handbereik zonder dat u uw hoofd hiervoor hoeft te bewegen. Varilux X-series wordt gepersonaliseerd op basis van uw ogen, uw kijkgedrag en het gekozen montuur. Hierdoor is het brillenglas volledig aan u aangepast in plaats van andersom.

Meer zicht binnen handbereik

Dankzijn de  X-TEND™ Technologie neem u elk detail moeiteloos waar.

Meest verkochte merk multifocale brillenglazen volgens Essilors marktonderzoek. © Essilor International