Het Oogkamer Nieuws

Altijd al op op zoek geweest naar de ultieme sportbril op sterkte?

Een innovatie op gebied van sportbrillen zijn de Gloryfy brillen, onbreekbaar op alle onderdelen van de bril, zelfs de glazen! Ze zijn namelijk gemaakt van het onbreekbare materiaal polymeer NBFXtm.

Prachtige modellen in diverse kleuren en de meeste zijn op sterkte te bestellen in verschillende lenskleuren of met meekleurende glazen. Deze passen zich aan aan het licht.

Ideaal voor de fietser, de skiër, de golfer, de hardloper, kortom de sportieve Oogkamer-klant die natuurlijk altijd scherp wil zien!

Laat uw ogen meten op 0.01 dioptrie met de nieuwste meetapparatuur van AVA!

Of u nu voor het eerst een bril draagt of er al jaren een draagt, waarschijnlijk heeft u wel eens van de term bril voorschrift gehoord.
Uw bril voorschrift is gebaseerd op een oogmeting en is in staat om u de juiste brillenglazen te geven die uw zicht het beste corrigeren.

Ons gezichtsvermogen en brillenglazen worden gemeten in dioptrieën. Deze sterkte wordt eigenlijk altijd gemeten tot een kwart van een dioptrie. Dit zijn de huidige correctienormen, maar deze beperken de precisie die brillenglazen op sterkte kunnen geven en dit kan uw zichtervaringen beperken omdat uw ogen een veel hogere precisie kunnen waarnemen. Het is alsof kleding draagt in uw maat, maar die niet perfect past bij uw exacte maten.

Na vijf jaar wetenschappelijk onderzoek en het analyseren van meer dan 100.000 zichtparameters heeft onze glas en meetapparatuur leverancier een doorbraak in hoog-precisiezicht ontwikkeld: AVA ™, Advanced Vision Accuracy ™.

Dankzij een nieuw zeer nauwkeurige oogonderzoek kunnen wij uw ogen meten tot 0,01 Dioptrie!
Wat uw bril recept ook is uw nieuwe brillenglazen worden gemaakt tot 0,01 dioptrie in plaats van naar boven of naar beneden te worden afgerond.

U ziet ieder detail dankzij de AVA ™ -technologie, verkrijgbaar in Varilux multifocale brillenglazen en Eyezen enkelvoudige brillenglazen.

Maak een afspraak bij de Oogkamer en ervaar het nieuwe kijken door de AVA meting op 0.01 dioptrie!

 

Personaliseer uw brillenglazen

Een brilvoorschrift is slechts het begin. Uw Varilux X-series brillenglazen worden op basis van zeven unieke metingen gepersonaliseerd. Er wordt gekeken naar uw leesgedrag, de fysiologische vorm van uw oog en naar uw montuur.

Dit wordt mogelijk gemaakt door het unieke meetproces ontwikkeld door Essilor. Deze personalisatie zorgt ervoor dat uw Varilux X-series multifocale brillenglazen uniek zijn en u de allerbeste kijkervaring geven.

Varilux X-series: volledig aangepast aan uw ogen!

Met Varilux X-series hoeft u niet meer te zoeken naar het juiste doorkijkpunt in uw brillenglas. Bijvoorbeeld tijdens het lezen of computeren. Dankzij de X-Tend technologie ervaart u meer kijkvolume binnen handbereik zonder dat u uw hoofd hiervoor hoeft te bewegen. Varilux X-series wordt gepersonaliseerd op basis van uw ogen, uw kijkgedrag en het gekozen montuur. Hierdoor is het brillenglas volledig aan u aangepast in plaats van andersom.

Meer zicht binnen handbereik

Dankzijn de  X-TEND™ Technologie neem u elk detail moeiteloos waar.

Meest verkochte merk multifocale brillenglazen volgens Essilors marktonderzoek. © Essilor International